Afspraken – Valerius Medical Centre – Den Haag
Header afbeelding
Valerius Medical Centre
Valeriusstraat 65 2517 HN
Den Haag

Afspraken

Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. U kunt voor een afspraak/herhaal recepten de praktijk bellen op werkdagen tussen 08.00 en 12.00 uur. Wilt u dezelfde dag nog op de praktijk komen, is het verstandig te bellen voor 9.00 uur.

Bij het maken van een afspraak kan de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Telefonisch spreekuur

Voor eenvoudige vragen kunt u gebruik maken van het telefonisch spreekuur. Dat heeft als voordeel dat u niet naar de praktijk hoeft te komen. Het telefonisch spreekuur vindt iedere werkdag plaats tussen 11.30-12.00 uur.

Uitslagen

Uitslagen kunt u met de dokter bespreken op het telefonisch spreekuur.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter.